Huikea tarjous Hotelsilta

Kreikan reissu takana ja uusi, ehompi edessä! Oon niin fiiliksissäni, kun saatiin huikea tarjous Hotels.comilta ja lähdetään piakkoin NYCiin mieheni kanssa!

Park Central New Yorkiin (4 tähden hotelli) olemme siis menossa kesäkuussa heti kesäloman alkajaisiksi. Vaikuttaa ihanalta hotellilta, ja arvostelutkin ovat olleet aika erinomaiset. Park Central sijaitsee ihan New Yorkin keskustassa, Manhattanilla, monia nähtävyyksiä on tässä ihan lähellä, vaikkapa Rockefeller Center tai modernin taiteen museo. Sisustus vaikuttaa ihanan luxukselta uusbarokki-tyyliin.  Vaikuttaa kerta kaikkiaan ihastuttavalta hotellilta!

Lentoliput NYCiin on siis ostettu ja muutenkin valmistautuminen alkaa jo nyt, koska olen reissusta niin innoissani. Aiomme olla kaupungissa kaksi viikkoa, siellähän riittäisi näkemistä vaikka vuodeksi tai koko eliniäksi. Kyllä me varmaan käydään lähialueillakin tsekkailemassa paikkoja.

Valmistaudun aina mielelläni hyvin lomareissuihin. Haluan pelata varman päälle, koska hyvin valmistautuneena matkakohteesta saa paljon enemmän irti eikä yllättävät tilanteet pääse lamauttamaan.

Olen siis jo googlaillut NYCia ja juttuja, mitä ehdottomasti siellä pitäisi nähdä. Olen lukenut muiden kokemuksia ja suositteluja erilaisista nähtävyyksistä. Olen tehnyt jo listaakin nähtävyyksistä, joita haluan nähdä.

Rokotukset kaikki ovat onneksi jo kunnossa, eikä jenkkeihin mennessä näistä tarvitsekaan niin paljon huolehtia. Varman päälle pelailijana katsoin nämäkin asiat kuitenkin kuntoon, niin saa lomalla jättää stressaamisen oikeasti kokonaan pois. Passi on voimassa ja koirallekin on jo hommattu hoitaja. Vakuutukset ovat kunnossa. Uusi matkalaukku sen sijaan täytyy ostaa vanhan raihnaisen tilalle. Mokomasta irtosi Kreikassa rengas, ja huh huh sitä laukun raahaamista. Nyt ostan jonkun todella laadukkaan yksilön!

Ajattelin ostaa netistä etukäteen hop-top-shop -kiertoajelulipun. Siihen sisältyy viisi päivää nähtävyyksiin tutustumista, ja se maksaa kokonaisuudessaan 78 euroa. Lipun saa lopullisesti Times Squarella, mikä on ihan lähellä tuota meidän hotelliamme.

New-York-Hotels-varaahotelli

Empire State Buiding tulee tietysti nähdä! Tänne kannattaa mennä todellakin heti ihan aamusta, kun rakennus avautuu, ennen valtavia jonoja. Sama juttu oli Akropoliilla ja pätee varmaan lähes kaikkiin nähtävyyksiin. Näköalatasanteelta täytyy olla uskomattomat näkymät kaupunkiin… Tänne on tarkoitus hommata vip-liuput etukäteen, ettei kamalan kauan tarvitsisi jonotella. Manhattan on kyllä jotenkin maaginen paikka, olen jo pitkään haaveillut NYCin matkasta ja minun on edelleenkin vaikea uskoa, että parin kuukauden päästä olen jo siellä!

Kaikista eniten odotan ehkä, että näen Vapaudenpatsaan! Siinä on jotain maagista… Vapaudenpatsaan käymme tsekkaamassa näill änäkyminen State Island Ferry -lautalla, jolla koko Manhattanin pääsee kiertämään. Samoin odotan valtavasti, että pääsen kävelemään kaupungille ja näen kaikki upeat paikat ja tunnen sen fiiliksen, mikä kaupungissa täytyy olla. Kahden viikon aikana ei kuitenkaan mitenkään ehdi nähdä kaikkea, vaan on pakko priorisoida. Aion ottaa etukäteen selville suurimman osan nähtävyyksistä, ruokapaikoista ynnä muista, ja hyväksyä sen tosiasian, että ihan kaikkea en ehdi näkemään tällä reissulla.

Oletteko te käyneet New Yorkissa? Kertokaa ehdottomasti must-see-nähtävyyksiä, hyviä ruokapaikkoja ja kaikenlaisia kokemuksia reissusta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *